, , ,

Αφίσες και καρτ-ποστάλ από την “αθέατη Θεσσαλονίκη”

Αφίσες και καρτ-ποστάλ από την “αθέατη Θεσσαλονίκη”

Από τότε που ολοκληρώθηκε η σειρά “αθέατη Θεσσαλονίκη”, ήθελα να διευρύνω την γκάμα εκτυπώσεων που διαθέτω, πέρα από τις εκτυπώσεις σε περιορισμένα αντίτυπα. Έτσι, με χαρά ανακοινώνω πως πλέον όλες οι φωτογραφίες της σειράς είναι διαθέσιμες σαν αφίσες, αλλά και σαν σετ καρτ-ποστάλ που περιλαμβάνει όλες τις φωτογραφίες μαζί με ένα μικρό συνοδευτικό κείμενο για την κάθε μία στο πίσω μέρος.

Οι αφίσες έχοουν μέγεθος 30×40εκ (11,8″x15,7″) και είναι εκτυπωμένες σε οπαλίνα 130gr. Δείχνουν τέλεια σε κάθε τοίχο και είναι ιδανικές για δώρο στους λάτρεις της φωτογραφίας!

Τα καρτ-ποστάλ είναι διαθέσιμα σαν σετ από εννέα κάρτες, μία για κάθε εικόνα της σειράς, με ένα σύντομο κείμενο στο πίσω μέρος τους. Έχουν μέγεθος 12×12εκ (4,7″x4,7″) και είναι εκτυπωμένες σε οπαλίνα 300gr. Κάθε λάτρης της Θεσσαλονίκης χρειάζεται αυτές τις καρτ-ποστάλ!

Δείτε όλη τη σειρά φωτογραφιών εδώ. Για πληροφορίες στείλτε μου το μήνυμά σας. Επίσης αν ενδιαφέρεστε για αφίσα ή καρτ-ποστάλ από κάποια άλλη φωτογραφία μου, ρωτήστε με!

Όπως πάντα, οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμες ως υπογεγραμμένα και αριθμημένα αντίτυπα περιορισμένης έκδοσης, εκτυπωμένες σε χαρτί fine art μουσειακής ποιότητας, σε τρία μεγέθη:

Έκδοση των 15, 30×30 cm

Έκδοση των 7, 50×50 cm

Έκδοση των 5, 75x75cm