Τον τελευταίο καιρό προσπαθώ να ολοκληρώσω τη σειρά “foundation”, την οποία ξεκίνησα σχεδόν δύο χρόνια πριν. Είναι σημαντικό για μένα να κλείσω αυτό το κεφάλαιο και να προχωρήσω σε διαφορετικά πράγματα. Μου μένει μια εικόνα ακόμη και μετά η σειρά θα είναι ολοκληρωμένη.

dichotomy

dichotomy

Το συγκεκριμένο concept υπήρχε στο μυαλό μου από την αρχή, αλλά δεν είχα βρει πώς να το μεταφέρω σε εικόνα. Μετά σκέφτηκα την ιδέα με τον καπνό. Αρχικά ήθελα να χρησιμοποιήσω καπνογόνα και να κάνω τη φωτογράφιση σε εξωτερικό χώρο, αλλά μετά σκέφτηκα ότι μάλλον δεν είναι και πολύ καλό για μία έγκυο να παίζει με καπνογόνα. Μετά σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω αλεύρι, μέχρι που είδα μια φωτογράφιση που έκανε ο απίστευτος Von Wong, όπου έβαλε ένα μέλος του συνεργείου του να φυσά τον καπνό από το ηλεκτρονικό του τσιγάρο για να δημιουργήσει την αίσθηση της ομίχλης. Οπότε έβαλα κι εγώ τον άντρα μου να φυσά τον καπνό από το ηλεκτρονικό του τσιγάρο μπροστά σε ένα μαύρο σεντόνι, τράβηξα μερικές φωτογραφίες και αυτό ήταν! Κάποιες φορές η πιο απλή λύση είναι η καλύτερη!

Αν και πιστεύω ότι ίσως να ήταν καλύτερα αν είχα ακολουθήσει το πλάνο μου με τα καπνογόνα, είμαι αρκετά ικανοποιημένη με το τελικό αποτέλεσμα. Τώρα μένει μόνο μία ακόμη εικόνα, την οποία σκοπεύω να ολοκληρώσω μες στις επόμενες μέρες, μιας και όπου να ‘ναι μπαίνω στο μήνα μου και ξέρω ότι αν δεν την τελειώσω τώρα, θα περάσουν πιθανότατα μήνες μέχρι να το κάνω.  Οπότε λογικά θα έχετε νέα μου σύντομα!

Αν δε θέλετε να χάνετε καμία δημοσίευση, γράψτε το email σας στο πλαίσιο που βρίσκεται στα αριστερά και θα λαμβάνετε ειδοποίηση κάθε φορά που γράφω κάτι νέο. Μπορείτε επίσης να με βρείτε στο facebook, το instagram κι άλλα κοινωνικά δίκτυα πατώντας στα εικονίδια που βρίσκονται στην κορυφή της σελίδας.  Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!