Ψηφιακή μαγεία

Μαζί δημιουργούμε μοναδικά ψηφιακά έργα τέχνης με πρωταγωνιστές τα παιδιά σας, εσάς, τα κατοικίδιά σας!

Μοναδικά έργα τέχνης

Αποκτήστε τα για το σπίτι σας ή κάντε ένα μοναδικό δώρο σε αυτούς που αγαπάτε, για τα γενέθλια, τη βάπτιση, τον γάμο, την επέτειο και για κάθε σημαντική στιγμή!

Πώς γίνεται;

Θέλεις να πρωταγωνιστείς σε ιστορίες που συμβαίνουν σε έναν κόσμο φανταστικό, όπου τα μολύβια μπορούν να πετάξουν, οι πλανήτες γίνονται αερόστατα και μονόκεροι έρχονται για επίσκεψη στο παράθυρό σου;

Δες εδώ τα 3 βήματα ⬇️

Διαθέσιμα σχεδια

Όλες οι παρακάτω εικόνες είναι διαθέσιμες για τροποποίηση με βάση τις δικές σας φωτογραφίες! Προσοχή: Για κάθε σχέδιο αναγράφεται ο μέγιστος αριθμός ατόμων που μπορεί να εισαχθεί στην εικόνα.

Αν δε βρίσκετε αυτό που σας αρέσει, επικοινωνήστε για να συζητήσουμε την κατά παραγγελία δημιουργία της δικής σας ψηφιακής ιστορίας!

Βασικές οδηγίες φωτογράφισης

Για να είναι επιτυχημένο ένα μοντάζ, απαραίτητο είναι οι φωτογραφίες που θα χρησιμοποιηθούν να είναι βγαλμένες με τον κατάλληλο τρόπο σε ό, τι αφορά τον φωτισμό, τη γωνία λήψης κλπ.

Ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξετε, θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα κάνετε τη φωτογράφιση με τον κατάλληλο τρόπο.

Έτοιμοι για μαγικά;

Στείλτε μου το μήνυμά σας αναφέροντας τον τίτλο του σχεδίου που έχετε επιλέξει, καθώς και τον αριθμό των ατόμων που θέλετε να απεικονίζονται.