Βάλτε μαγεία στο σπίτι σας

Μοναδικά έργα τέχνης με πρωταγωνιστές τα παιδιά σας, εσάς, τα κατοικίδιά σας!

Μοναδικά έργα τέχνης

Αποκτήστε τα για το σπίτι σας ή κάντε ένα μοναδικό δώρο σε αυτούς που αγαπάτε, για τα γενέθλια, τη βάπτιση, τον γάμο, την επέτειο και για κάθε σημαντική στιγμή!

Πώς γίνεται;

Με τη βοήθεια της φωτογραφίας και της ψηφιακής επεξεργασίας, κάνουμε τη φαντασία και τα όνειρα των παιδιών πραγματικότητα! Τα παιδιά σας, εσείς, οι φίλοι σας ή και τα κατοικίδιά σας, γίνονται πρωταγωνιστές σε ιστορίες που συμβαίνουν σε έναν κόσμο φανταστικό, όπου τα μολύβια μπορούν να πετάξουν, οι πλανήτες γίνονται αερόστατα και μονόκεροι έρχονται για επίσκεψη στο παράθυρό σου!

Βήμα 1ο

Επιλέγετε ανάμεσα από τα διαθέσιμα σχέδια, αυτό που σας αρέσει ή δημιουργούμε μαζί ένα νέο σχέδιο, βασισμένο σε μια δική σας ιδέα!

Βήμα 2ο

Με την καθοδήγησή μου, βγάζετε μόνοι σας τις φωτογραφίες των πρωταγωνιστών. Η φωτογράφιση μπορεί να γίνει και από εμένα, για την περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Βήμα 3ο

Παραλαμβάνω τις φωτογραφίες και κάνω την απαραίτητη επεξεργασία για να δημιουργηθεί το τελικό, μαγικό αποτέλεσμα!

Βασικές οδηγίες φωτογράφισης

Για να είναι επιτυχημένο ένα μοντάζ, απαραίτητο είναι οι φωτογραφίες που θα χρησιμοποιηθούν να είναι βγαλμένες με τον κατάλληλο τρόπο σε ό, τι αφορά τον φωτισμό, τη γωνία λήψης κλπ.

Ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξετε, θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα κάνετε τη φωτογράφιση με τον κατάλληλο τρόπο.

Διαθέσιμα σχεδια

Περιηγηθείτε στη συλλογή κι επιλέξτε το σχέδιο που σας ταιριάζει περισσότερο. Για κάθε σχέδιο αναγράφεται ο αριθμός ατόμων που μπορεί να εισαχθεί στην εικόνα.

Αν δε βρίσκετε αυτό που σας αρέσει επικοινωνήστε για να συζητήσουμε την κατά παραγγελία δημιουργία της δικής σας ψηφιακής ιστορίας!

Φυλάξτε τη μαγεία της παιδικής ηλικίας για πάντα στο σπίτι σας