Βάλτε μαγεία στο σπίτι σας

Μοναδικά έργα τέχνης με πρωταγωνιστές τα παιδιά σας, εσάς, τα κατοικίδιά σας!

Μοναδικά έργα τέχνης

Αποκτήστε τα για το σπίτι σας ή κάντε ένα μοναδικό δώρο σε αυτούς που αγαπάτε, για τα γενέθλια, τη βάπτιση, τον γάμο, την επέτειο και για κάθε σημαντική στιγμή!

Πώς γίνεται;

Με τη βοήθεια της φωτογραφίας και της ψηφιακής επεξεργασίας, η φαντασία και τα όνειρα των παιδιών γίνονται πραγματικότητα! Τα παιδιά σας, εσείς, οι φίλοι σας ή και τα κατοικίδιά σας, γίνονται πρωταγωνιστές σε ιστορίες που συμβαίνουν σε έναν κόσμο φανταστικό, όπου τα μολύβια μπορούν να πετάξουν, οι πλανήτες γίνονται αερόστατα και μονόκεροι έρχονται για επίσκεψη στο παράθυρό σου!

Βήμα 1ο

Επιλέγετε ανάμεσα από τα διαθέσιμα σχέδια, αυτό που σας αρέσει ή δημιουργούμε μαζί ένα νέο σχέδιο, βασισμένο σε μια δική σας ιδέα!

Βήμα 2ο

Με την καθοδήγησή μου, βγάζετε μόνοι σας τις φωτογραφίες των πρωταγωνιστών. Η φωτογράφιση μπορεί να γίνει και από εμένα, για την περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Βήμα 3ο

Παραλαμβάνω τις φωτογραφίες και κάνω την απαραίτητη επεξεργασία για να δημιουργηθεί το τελικό, μαγικό αποτέλεσμα!

Διαθέσιμα σχεδια

Περιηγηθείτε στη συλλογή κι επιλέξτε το σχέδιο που σας ταιριάζει περισσότερο. Για κάθε σχέδιο αναγράφεται ο αριθμός ατόμων που μπορεί να εισαχθεί στην εικόνα.

Αν δε βρίσκετε αυτό που σας αρέσει επικοινωνήστε για να συζητήσουμε την κατά παραγγελία δημιουργία της δικής σας ψηφιακής ιστορίας!

mama's day off

mama's day off

Για ένα άτομο
Για σένα που θέλεις να χαλαρώσεις, με στυλ γοργόνας!

lego love

lego love

Εκφράστε την αγάπη σας με αυτή την τεράστια καρδιά από τουβλάκια!

easy rider

easy rider

Για ένα άτομο
Για τα μικρά ή μεγάλα παιδάκια που αγαπάνε τις μηχανές και τα ταξίδια. Ιδανικό για να γιορτάσετε τα γενέθλια. Ο αριθμός στην πινακίδα μπορεί να αλλάξει.

Βασικές οδηγίες φωτογράφισης

Για να είναι επιτυχημένο ένα μοντάζ, απαραίτητο είναι οι φωτογραφίες που θα χρησιμοποιηθούν να είναι βγαλμένες με τον κατάλληλο τρόπο σε ό, τι αφορά τον φωτισμό, τη γωνία λήψης κλπ.

Ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξετε, θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα κάνετε τη φωτογράφιση με τον κατάλληλο τρόπο.

Φυλάξτε τη μαγεία της παιδικής ηλικίας για πάντα στο σπίτι σας